Asbestverwijdering

   
     
   
  10 JAAR GARANTIE !
Op ons dakwerk geven wij 10 jaar garantie op arbeid en materiaal.

24-UURS SERVICE !
Bel 24 uur per dag
(0297)  522441 bij lekkages, stormschade of andere calamiteiten.


SNELLE OFFERTES !
Onze offertes zijn duidelijk, snel en geheel vrijblijvend.

SPECIALE VEEGLIJN !
Bel (0297) 522443 voor een snelle veegafspraak voor uw schoorsteen.

ON LINE CONTACT !
Snel informatie aanvragen of aanmelden voor een afspraak met het on line contact-formulier.
 
 


 

Gecertificeerd voor asbestverwijdering

Het verwijderen van asbesthoudend materiaal mag niet zomaar gedaan worden wegens het gevaar voor de gezondheid en het milieu. Daarom is er een groot aantal regels gesteld in het Asbestverwijderingsbesluit en het Arbeidsomstandighedenbesluit.

Wij voeren het verwijderen van asbest uit conform de richtlijnen beschreven in de SC-530 en zijn in het bezit van het SCA Procescertificaat voor het verwijderen van asbest. Zo kunt u erop vertrouwen dat het verwijderen van asbest vakkundig gebeurt.

Wij verzorgen voor u:

  • Het SCA gecertificeerd verwijderen van asbest.
  • Hulp bij het aanvragen van de benodigde sloopvergunning.
  • Het opstellen van een veilig en deskundig plan van aanpak.
  • Het op de juiste wijze afvoeren van het asbesthoudende afval.
  • Het laten verrichten van inventarisatierapporten.

In containment

Een containment is een luchtdichte ruimte die wordt gebouwd in en/of rond het te saneren gebied.

De ruimte wordt op 20 Pascal onderdruk gezet zodat er geen verspreiding van asbestvezels kan plaatsvinden. Nadat alle asbesthoudende materialen binnen het containment zijn verwijderd en verpakt in folie, wordt het containment grondig gereinigd. Vervolgens vindt er een luchtmeting plaats door een onafhankelijk gecertificeerd laboratorium.

Glove bag of couveusetechniek

De couveusetechniek is een beperkt toegestane techniek die toegepast wordt bij het verwijderen van asbesthoudende materialen in kruipruimtes en andere moeilijk bereikbare locaties. De couveusetechniek wordt onder andere toegepast bij het verwijderen van asbesthoudende rioleringen, ventilatiekokers in schachten en leidingisolatie in technische ruimtes.

Open lucht

De openluchttechniek wordt gebruikt bij het verwijderen van asbesthoudende materialen die zich buiten bevinden. Bijvoorbeeld gevelbeplating en dakbeplating. Na de werkzaamheden verricht een onafhankelijk gecertificeerd laboratorium een visuele vrijgave. Hierna wordt het werkgebied weer vrijgegeven.

Asbest verwijderen voor bedrijven

Als u in uw branche vaak asbest tegenkomt en een betrouwbare partner zoekt om volgens de voorschriften asbesthoudende materialen te verwijderen en af te voeren zonder dat uw medewerkers of omwonenden gevaar lopen, neem dan contact met ons op voor een ori├źnterend gesprek. Wij helpen u graag een werkplan op maat te maken, vragen de benodigde vergunningen aan en melden het werk voor u bij de arbeidsinspectie.

Zo kunnen wij het asbest snel en vakkundig voor u verwijderen. Wij doen dit werk niet alleen voor diverse woningbouwverenigingen en aannemings- en sloopbedrijven maar ook voor particulieren.

Verhuur van mensen en materieel

Heeft u tijdelijk gediplomeerde krachten of apparatuur nodig, dan kunt u die bij ons inhuren. Ook als u bij een klus materiaal te kort heeft, kunnen wij u helpen. Neem gerust contact met ons op. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.